Onderdelen

Naast de grote voorraad onderdelen van Mercedes-Benz beschikken wij ook over slijtdelen van grondbewerkingsmachines, verlichting, banden, accu's, beregening, mestverwerking, hogedrukreinigers, warmte techniek, filters, olie, technisch gas, erf en tuinbenodigdheden, bevestigingsmateriaal,  hef- en koppeldelen, drukgroepen, enzovoort.

Wilt u weten of wij een onderdeel op voorraad hebben? Neem dan gerust contact met ons op voor prijs en levertijd. Ook voor minder courante artikelen kunt u bij ons terecht. Een greep uit ons assortiment vindt u in onze te koop sectie.

Voor de professionele sleutelaar maar ook voor de handige doe het zelver hebben wij een ruim assortiment gereedschap op stock. Zowel electrisch als handgereedschap van diverse merken bijvoorbeeld lasapparatuur van Iskravar, rehm en IMS, elektrisch gereedschap van Hitachi en Makita, handgereedschap van Gedore, Mannesman, KS Tools, Carolus, Go Part enzovoort. Ook voor speciaal gereedschap en/of meetapparatuur zoals multimeters, compressietester, amperetang, 4, 5, 6, 7 enzovoort.

Of het nu om een spanningzoekertje gaat of een goed gevulde gereedschapwagen neem gerust contact met ons op.

 

Onderdelen kunnen afgehaald worden tijdens onze openingstijden daarbuiten enkel op afspraak. Indien gewenst kunnen we de meeste onderdelen ook versturen.